klantenservice@betrouwbaarwebsite.com

Ma – vr 09.00 – 17.00 uur

Google review integratie

Reviews zijn erg belangrijk voor je website en/of webshop. Voor onze leden installeren wij gratis de review-module van Google. Dit biedt verschillende voordelen. Op deze pagina lees je daar meer over.

Bezoekers vertrouwen Google reviews

Wil je graag reviews verzamelen van klanten? Dan kan je kiezen voor Google reviews. Het voordeel hiervan is, is dat deze reviews altijd blijven staan. Ook als je de samenwerking met ons stopzet zullen jouw reviews blijven bestaan. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Bovendien zorgen de Google reviews ook voor betere resultaten in de zoekmachine.

Aanpasbare widget
Werkt op iedere website/webshop
Gratis integratie voor leden

Voorbeelden Google review integratie

Er zijn meerdere varianten waar je uit kunt kiezen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden. Ben je lid bij ons? Neem dan contact met ons op voor de integratie hiervan.

De reviews worden dagelijks bijgewerkt en zijn daarmee iedere dag actueel. Een widget op jouw eigen website wordt ook klikbaar. De afbeeldingen van hierboven betreffen screenshots. Je kunt kiezen voor een Google review integratie op een vaste plek op jouw website of je kunt kiezen voor een ‘floating widget’. Deze wordt dan links of rechts onderaan jouw website geplaatst. Tijdens het scrollen, scrollen de reviews mee. De reviews blijven zodoende altijd in het oog van jouw bezoeker.