klantenservice@betrouwbaarwebsite.com

Ma – vr 09.00 – 17.00 uur

Voordelen van de Betrouwbare Website Badge

De Betrouwbare Website Badge levert je uiteindelijk weer extra omzet op. Daarmee verdien je je investering snel weer terug. Op deze pagina lees je over de voordelen.

We zullen je een ding beloven: de Betrouwbare Website Badge op jouw website of webshop levert je extra omzet op. Je investering kan je daarmee erg gemakkelijk terugverdienen. Onze pakketten en prijzen zijn helder en overzichtelijk. Wat zijn de voordelen nu precies? Daarover lees je meer op deze pagina.

Conversieverhogend

Bezoekers van websites en webshops bestellen sneller diensten en/of producten wanneer een website voorzien is van een badge. De conversie van je website verbetert daardoor.

Meerdere websites en webshops

Je kunt tot en met vijf websites en webshops aanmelden als deze websites vallen onder hetzelfde bedrijf. Zonder extra kosten uiteraard.

Voorkom hoge boetes

Als je je houdt aan de gedragscode en veiligheidseisen die wij stellen is de kans op een boete minimaal. Je houdt je immers aan de regels als je door ons goedgekeurd bent.

Gratis aanmelding en (her)keuring(en)

Je kunt je gratis aanmelden, je website wordt gratis gekeurd en wordt ook gratis herkeurd. Voor het lidmaatschap betaal je een bijdrage.

Internationaal erkend

De Betrouwbare Website Badge is internationaal erkend. In onze mediakit vind je ook de Engelstalige varianten van het logo. Uiteraard mag je zelf kiezen welk logo je plaatst op jouw website.

Website-advies op maat

Voldoet jouw website niet aan de eisen? Dan geven we je gratis advies hoe je je website kunt verbeteren tot het juiste eindresultaat.

Laat jouw omzet groeien

Wil je graag de Betrouwbare Website Badge op jouw website tonen? Meld jouw website(s) en/of webshop(s) dan aan en profiteer van de voordelen. De keuring wordt binnen 48 uur (op werkdagen) uitgevoerd. Na goedkeuring kan je het logo op jouw website(s) plaatsen. Je hebt keuze uit talloze verschillende formaten en kleuren. Tevens is er een Engelstalige variant beschikbaar. Je vindt het overzicht van onze logo’s in de mediakit.

Aanmelden