klantenservice@betrouwbaarwebsite.com

Ma – vr 09.00 – 17.00 uur

Webshop keurmerk

Draagt een webshop keurmerk bij aan de conversie van je webwinkel?

Er zijn steeds meer webwinkels en webshops online. Waar kan je nu wél veilig bestellen en waar niet? Een webshop keurmerk toont in ieder geval aan dat de webwinkel aan strenge eisen en voorwaarden voldoet. In deze blog vertellen wij jou daar graag meer over.

De voordelen van een webshop keurmerk

Geen zin om een lang artikel te lezen? Lees hier kort over de voordelen van een webshop keurmerk. Dit zijn de belangrijkste punten.

Omzetverhogend
Verdient zichzelf terug
Voorkomt boetes
Verhoogt consumentenvertrouwen
Meld je website aan

De voordelen van een webshop keurmerk

We leggen het je graag uit

Het aantal webwinkels en webshops in de laatste jaren flink toegenomen. Daar zitten ontzettend veel goede webshops bij. Hoe meer aanbod, hoe beter dat natuurlijk is. Het zorgt ook voor een betere marktwerking. Met de groei van het aantal webshops nemen ook het aantal louche webwinkels toe. Je wilt natuurlijk niet iets bestellen bij een webwinkelier die uiteindelijk, bewust, niets levert. Een webshop keurmerk kan dan handig zijn. Deze webwinkels zijn gecontroleerd op hun activiteiten en de kans dat je niets geleverd krijgt is daardoor aanzienlijk kleiner.

Waarom aansluiten bij een webshop keurmerk?

Er zijn meerdere redenen waarom je je website zou willen aansluiten bij een webshop keurmerk. Het straalt in eerste instantie veel betrouwbaarheid uit. Immers voldoet je webwinkel aan de wet- en regelgeving en leg je daar vaak nog een extra schepje bovenop. Het plaatsen van de Betrouwbare Website Badge geeft consumenten een veilig gevoel. Daarnaast word je ook gewezen op de huidige wet- en regelgeving. Voldoet jouw website niet helemaal met de huidige regels van dit moment? Dan geeft Betrouwbarewebsite.com jou hier advies over. Op die manier kan je dus ook boetes voorkomen.

Reviews ontvangen

Reviews zijn ontzettend belangrijk. Daarom kiezen wij voor een integratie met Google reviews. Het voordeel hiervan is, is dat deze reviews ook blijven staan als je niet langer lid bent bij Betrouwbarewebsite.com. Diverse andere webshop keurmerken hebben een eigen reviewsysteem. Zeg jij het contract bij dit webshop keurmerk op? Dan verdwijnen je reviews ook. Dat is bij ons dus niet het geval. De Google reviews integratie is niet verplicht als je lid bij ons bent.

De voordelen van de Betrouwbare Website Badge

Wil je graag kiezen voor de Betrouwbare Website Badge voor op jouw website? Dit zijn de voordelen:

  • Betrouwbare Website Badge
  • Voldoen aan huidige wet- en regelgeving
  • Gratis advies;
  • Keuze uit drie betaalperiodes;
  • Gratis jaarlijkse herkeuring;
  • Internationaal erkende badge;
  • Tot en met 5 websites aanmelden onder hetzelfde pakket;
  • Externe reviews via Google. Ook wanneer je je pakket opzegt blijven deze reviews dus staan.

Vragen over een webshop keurmerk?

Heb je nog vragen over een webshop keurmerk? Of wil je graag nog meer weten? Dan helpen wij jou natuurlijk graag verder. Wij zijn onder andere bereikbaar via het contactformulier. Wil je je graag aanmelden voor de Betrouwbare Website Badge? Dan kan je je hier direct aanmelden in slechts enkele stappen. Je hoeft pas te betalen als je website is goedgekeurd.

Meld je website aan